خوردن خرما با معده خالی میزان جذب قند موجود در خرما را افزایش می دهد و بهترین زمان مصرف خرما صبحها و قبل از وعده صبحانه است.
فیبر موجود در خرما مانع ایجاد گرسنگی و ” افت قند خون” در طول روز میشود و بهتر است تمام افراد صبحها پس از بیدارشدن از خواب با معدهی خالی خرما بخورند تا تمام مواد مغذی موجود آن جذب بدن شود.
خانمهایی که زیاد خرما مصرف میکنند و به جای قند و شکر با چای و نوشیدنیهای خود خرما مصرف می کنند ۷۰ درصد کمتر دچار کمخونی و رنگ پریدگی پوستی میشوند و بدنی سالم و مقاوم در برابر باکتریها و ویروسها دارند.