مطالب آموزشی

خواص باور نکردنی انار

انار یکی از سالم ترین میوه های روی زمین است. حاوی طیف وسیعی از ترکیبات گیاهی مفید هست که از غذاهای دیگر متفاوتند. مطالعات نشان داده اند كه ممكن است فواید زیادی برای بدن شما داشته باشد، احتمالاً خطر ابتلا به بیماری های مختلف را كاهش می دهد (1 منبع معتبر).

مزیت های مصرف انار

در اینجا چند مزیت بهداشتی مبتنی بر شواهد انار ارائه شده است.

  • انارها با مواد مغذی مهم بارگیری می شوند.
  • انار یا Punica granatum درختچه ای است که میوه قرمز تولید می کند.
  • میوه انار حدود 5-12 سانتی متر (2-5 اینچ) قطردارد. قرمز، گرد است و به نظر می رسد مانند یک سیب قرمز با ساقه گل شکل است.
  • پوست انار ضخیم و غیرقابل خوردن است، اما صدها دانه خوراکی درون آن وجود دارد. هر دانه توسط یک دانه قرمز، آبدار و شیرین پوشانده شده است که به آن آریل معروف است.
  • دانه ها و پیازها بخش های خوراکی میوه هستند – که به صورت خام خورده می شوند و یا در آب انار فرآوری می شوند  اما پوست آن دور ریخته می شود.

انار دارای یک ماده مغذی است

انار دارای یک ماده مغذی چشمگیر است – یک فنجان حاوی این مقادیر است:

  • فیبر: 7 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • ویتامین C: 30٪ از RDI(میزان مورد نیاز روزانه)
  • ویتامین K: 36٪ از RDI
  • فولات: 16٪ از RDI
  • پتاسیم: 12٪ از RDI
  • همچنین عناصر انار بسیار شیرین است که یک فنجان حاوی 24 گرم شکر و 144 کالری است.

با این حال، انارها به دلیل دارا بودن ترکیبات گیاهی قدرتمند، که در بعضی از آنها دارای خاصیت دارویی قوی هستند بسیار مفید است.

خلاصه

  • انار میوه ای است که حاوی صدها دانه خوراکی به نام arils است. آنها سرشار از فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی فعال زیستی هستند، اما حاوی مقداری قند نیز هستند.
  •  انارها حاوی دو ماده گیاهی با خواص دارویی قدرتمند هستند
  • انارها دو ماده منحصر به فرد را بر عهده دارند که مسئولیت اکثر فواید سلامتی آنها را بر عهده دارند.
  • Punicalagins آنتی اکسیدان بسیار قدرتمندی است که در آب انار و پوست آن وجود دارد.
  • Punicalagins بسیار قدرتمند هستند که به نظر می رسد آب انار سه برابر فعالیت آنتی اکسیدانی شراب قرمز و چای سبز (منبع 3Trusted) دارد.
  • عصاره و پودر انار به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان و پونیکاژین زیاد ، معمولاً از پوست ساخته می شود.
  • اسید پونیک
  • اسید پونیکئیک، که در روغن دانه انار یافت می شود ، اصلی ترین اسید چرب موجود در ماهی است.
  • این نوعی اسید لینولئیک کونژوگه با اثرات بیولوژیکی قوی است.

 

انار اثرات ضد التهابی چشمگیر دارد

التهاب مزمن یکی از عوامل اصلی بروز بسیاری از بیماریهای جدی است. این شامل بیماری های قلبی، سرطان، دیابت نوع 2، بیماری آلزایمر و حتی چاقی است. انار دارای خواص ضد التهابی قوی است، که تا حد زیادی با خاصیت آنتی اکسیدانی ایجاد می شوند. مطالعات نشان داده است که آنها می توانند فعالیت التهابی در دستگاه گوارش و همچنین سرطان سینه و سلولهای سرطانی روده را کاهش دهند

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *