مطالب آموزشی

طرز تهیه بوله‌ی کینوآ

  • زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت : ۲۰ دقیقه

شما می توانید این سالاد سرشار از مواد مغذی را به همراه آب گوچه فرنگی و خیار به عنوان یک نهار میل کنید .

مواد لازم :

  • ۱۰۰ گرم کینوآ
  • ۷۵ گرم جعفری خرد شده
  • ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی (گوجه فرنگی‌ها را به صورت ۱ سانتی متری برش دهید و دانه‌های آن را بگیرید)
  • ۱۰۰ گرم خیار به صورت برش‌های کوچک

 

چاشنی غذا :

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نصف آب لیمو
  • چند قطره عصاره ی وانیل
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره برنج و یا آگاو
  • کمی نمک
  • نصف یک حبه سیر به صورت له شده
  • ۵۰ گرم برگ سالاد برای سرو

روش تهیه :

۱.ابتدا باید کینوا را بر اساس دستور پخت روی بسته بندی ، بپزید . بعد از پخت آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.

۲.حالا چاشنی را با اضافه کردن روغن زیتون ، سرکه ، آب لیمو ، عصاره وانیل ، شربت برنج و کمی نمک به یک پارچ درست کنید . سپس آن را به هم بزنید تا نرم شود . مواد آماده شده را به کینوا اضافه کنید و آن ها را با سایر مواد دیگر مخلوط کنید . می توانید این مواد را بر روی برگ های سالاد نیز سرو کنید.
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *