افرادی که از رژیم غذایی بدون گلوتن استفاده میکنند، نباید خوردن دسرهای خوشمزه را از دست بدهند. این دسر بدون گلوتن است و میتوانید با خیال راحت آن را میل کنید.
- زمان آماده سازی:۲۰ دقیقه
- زمان پخت: ۳۰ دقیقه
- برای ۸ نفر
- سطح آسان
ارزش تغدیهای:
- ۵۱۱ کالری
- ۲۰ گرم چربی
- ۷۶ گرم کربوهیدرات
- ۵۰ گرم شکر
- ۳ گرم فیبر
- ۸ گرم پروتئین
- ۱ گرم نمک
مواد لازم:
- ۱۰۰ گرم کره ذوب شده
- ۲۰۰ گرم آرد بدون گلوتن
- ۵۰ گرم آرد گندم سیاه
- ۱۴۰ گرم شکر
- ۵۰ گرم کاکائو
- یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر بدون گلوتن
- دو قاشق چایخوری صمغ زانتان
- چهار قاشق غذاخوری قهوه شیری
- سه عدد تخم مرغ بزرگ
- ۱۵۰ میلی لیتر شیر
- ۱۰۰ گرم شکلات شیری تکه شده
- بستنی وانیلی یا خامه برای سرو
برای سس:
- ۲۰۰ گرم شکر
- ۲۵ گرم کاکائو
طرز تهیه:
- ابتدا یک ظرف مناسب بردارید و آن را با روغن چرب کنید. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم نمایید. کتری را روی گاز قرار دهید تا بجوشد. آرد، شکر، کاکائو، بکینگ پودر، صمغ زانتان و کمی نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب نمایید. کاکائو، تخم مرغها، کره ذوب شده و شیر را با هم ترکیب کنید و سپس مواد خشک را روی آن بریزید و مخلوط نمایید. تکههای شکلات را نیز در آن بریزید و همه چیز را به ظرف مخصوص پخت انتقال دهید.
- ۳۰۰ میلی لیتر از آب جوش را با شکر و کاکائو( مواد سس) ترکیب نمایید. حالا روی مواد بریزید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزد.شما میتوانید این پودینگ را با بستنی وانیلی یا خامه سرو نمایید.