کیک کنجدی نوعی کیک مقوی و خوشمزه است که از یک لایه کنجد روی کیک تشکیل شده است. این کیک یک گزینه فوق العاده عالی برای عصرانه و در کنار یک فنجان چای است و به خصوص برای بچهها یک میان وعده مقوی و خوشمزه است.
دانههای کنجد ممکن است کوچک باشند، اما خواص زیادی برای سلامتی دارند. برای نمونه، مصرف کنجد برای سلامت پوست و مو بسیارمفید است. برای همین، لازم است شیوههای آشپزی با این ماده خوراکی را کم کم یاد بگیریم مانند پخت کیک کنجدی که امروز میخواهیم طرز تهیه آن را آموزش دهیم.
مناسب برای: ٨ نفر
زمان برای پخت: ٤٠ دقیقه
مواد لازم برای تهیه کیک کنجد:
تخم مرغ: ٤ عدد
شکر: ۵/۱ لیوان
روغن: یک لیوان
ماست: یک لیوان
وانیل: کمی
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
آرد: ۲ لیوان
کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه کیک کنجد:
تخم مرغ، شکر و وانیل را ٥ دقیقه با هم زن هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود.
ماست و روغن را به مخلوط اضافه کنید و باز با هم زن خوب هم بزنید تا یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک و به مخلوط کیک اضافه کنید. این بار برای هم زدن از قاشق استفاده کنید و تا مخلوط شدن کامل آرد با دیگر مواد، به هم زدن ادامه بدهید.
کف قالب را چرب کنید و کامل کنجد بپاشید. خمیر را داخل قالب بریزید و آن را با فری که از قبل گرم کرده اید، ٣٥ تا٤٠ دقیقه با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد بپزید.
چند نکته
بعد از گذشت ٣٠ دقیقه از زمان آغاز پخت، به کمک یک خلال، کیک را بررسی کنید. اگر خمیر به خلال نچسبید، یعنی کیک پخته است و نیازی نیست بیش از آن درون فر بماند.
اگر کیک به قالب میچسبد، بعد از چرب کردن، آرد بپاشید و بعد کنجد بریزید.