این نان یکی از نانهای بدون گلوتنی است که برای نهار یا شام بسیار عالی میباشد.
ارزش تغذیهای:
- ۲۰۰ کالری
- ۲ گرم چربی
- ۴۷ گرم کربوهیدارت
- ۲ گرم شکر
- ۱ گرم فیبر
- ۰۸ گرم نمک
- ۵ گرم پروتئین
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم آرد بدون گلوتن
- یک قاشق غذاخوری دانه زیره
- ۳۰۰ میلی لیتر ماست طبیعی
طرز تهیه:
- ماهیتابه را روی حرارات متوسط قرار دهید تا گرم شود . روی میز کاری کمی آرد بپاشید. آرد و دانه زیره را در یک کاسه ترکیب نمایید. سپس ماست و ۱۰۰ میلی لیتر آب به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
- خمیر را به ۸ قطعه مساوی تقسیم کنید. سپس به صورت دایره یا بیضی نیم سانتی در بیاورید. به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در ماهتیابه یا فر بپزید.