آیا شما نیز از گریل کردن مرغ خسته شدهاید و دوست دارید دستورهای تازه را امتحان کنید؟ میتوانید از گزینههای خلاقانه و سالمتری همچون میگو، مرغ، سبزیجات تازه و توفو بهره مند شوید.
تمامی دستورهای پختی که در این مقاله با هم مرور خواهیم کرد، بسیار ساده تهیه میشوند و طعم بی نظیری دارند.
میگوی گریل شده ایتالیایی
میگوی بزرگ بهترین گزینه برای تهیه این غذای کبابی است. میگوهای کوچکتر معمولا سخت کباب میشوند و در سالادتان دیده نخواهند شد.
زمان کلی: ۲۰ دقیقه
برای: ۴ نفر
اطلاعات تغذیه ای
- ۳۴۹ کالری
- ۲۰ گرم چربی
- ۲ گرم فیبر
- ۲۵ گرم پروتئین
- ۱۹ گرم کربوهیدرات
- ۷۳۳ میلی گرم سدیم
- ۱ میلی گرم آهن
- ۱۳۳ میلی گرم کلسیم
بهتر است بدانید!
میگوی بزرگ، بهترین گزینه برای تهیه این غذاست.
مواد لازم:
- دو قاشق غذاخوری عسل
- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۷۰۰ گرم میگوی بزرگ
- روغن دانه انگور
- دو پیمانه منداب
- یک و یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
- یک دوم پیمانه زیتون خرد شده
- یک دوم پیمانه پیاز قرمز
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- یک دوم قاشق چایخوری نمک
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه
طرز تهیه:
ابتدا دستگاه گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. عسل و دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. میگو را اضافه کنید و اجازه دهید داخل آن باقی بماند.
شبکههای گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. میگو را گریل کنید.
منداب، گوجه فرنگی، زیتون و پیاز را در یک کاسه بزرگ کنید. سرکه و باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید. میگو را به آن بیفزایید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. ترکیب را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن پونه کوهی بریزید و بلافاصله سرو کنید.
تاکوی استیک
گوشت گاو منبع عالی از ویتامین B12 بوده و برای تولید انرژی مورد نیاز بدن ضروری است.
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان کلی: ۳۰ دقیقه
برای: ۴ نفر
اطلاعات تغذیه ای
- ۳۹۰ کالری
- ۱۹ گرم چربی
- ۴ گرم فیبر
- ۲۵ گرم پروتئین
- ۳۴ گرم کربوهیدرات
- ۵۹۹ میلی گرم سدیم
- ۲ میلی گرم آهن
- ۱۳۷ میلی گرم کلسیم
مواد لازم:
- ۴۵۳ گرم گوشت مخصوص استیک
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز
- دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز
- یک قاشق چایخوری پوست لیمو
- روغن دانه انگور
- سه چهارم پیمانه گوجه فرنگی
- یک چهارم پیمانه تربچه برش خرده
- یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- نان ذرت مکزیکی یا تورتیلا
- گشنیز
- پنیر تازه مکزیکی یک دوم پیمانه
- ۸ قاچ لیموی تازه برای سرو
طرز تهیه:
گوجه فرنگی، تربچه، آب لیمو و روغن زیتون را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. تورتیلا را برش دهید و روی آن ترکیب گوجه فرنگی، گوشت گریل شده،گشنیز و پنیر تازه بریزید. سپس با قاچ لیمو سرو کنید.
مرغ مزه دار شده با کاری و ماست
جعفری اگرچه برای طعم دادن به مواد غذایی عالی است ولی این تنها مزیت آن نیست. این گیاه سبز و خوشمزه منبع غنی از ویتامین A ،C و k به همراه مواد ضد التهابی است.
زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
مدت زمان لازم برای استراحت: ۴ ساعت
زمان کلی: ۴ ساعت و ۲۵ دقیقه
برای: ۶ نفر
اطلاعات تغذیه ای
- ۳۳۵ کالری
- ۲۰ گرم چربی
- ۲ گرم فیبر
- ۳۱ گرم پروتئین
- ۶ گرم کربوهیدرات
- ۴۸۷ میلی گرم سدیم
- ۲ میلی گرم آهن
مواد لازم:
- ۸۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
- دو قاشق غذاخوری پودر کاری
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو سوم پیمانه ماست یونانی
- سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- یک عدد کدو سبز
- یک پیمانه گوجه فرنگی
- روغن دانه انگور
- یک چهارم پیمانه برگ جعفری تازه
- لیمو برای سرو
طرز تهیه:
گریل را با دمای متوسط گرم کنید. به مدت ۴ الی ۵ دقیقه مرغ را کباب نمایید. بعد از پخت، مواد را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن دو قاشق روغن زیتون و جعفری بپاشید و با لیموی ترش سرو کنید.
سبزیجات گریل شده با سس زردچوبه
زردچوبه همانند زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و میتواند با انواع مختلفی از سرطانها مبارزه کند.
برای: ۴ نفر
اطلاعات تغذیه ای
- ۲۲۷ کالری
- ۱۷ گرم چربی
- ۶ گرم فیبر
- ۵ گرم پروتئین
- ۱۸ گرم کربوهیدرات
- ۵۰۲ میلی گرم سدیم
- ۱ میلی گرم آهن
- ۵۷ میلی گرم کلسیم
مواد لازم:
- یک سوم پیمانه ماست یونانی
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه
- یک حبه سیر
- دو قاشق چایخوری پوست لیمو
- یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری فلفل
- یک عدد بادمجان بزرگ
- یک عدد فلفل دلمه ای بزرگ
- یک عدد کدو سبز
- یک چهارم پیمانه دانه انار
- سه قاشق غذاخوری برگ نعناع
طرز تهیه:
بادمجان، فلفل دلمه ای، کدو سبز را برش دهید.
سپس مواد را به مدت ۱۰ دقیقه گریل کنید. مواد گریل شده را به یک بشقاب انتقال دهید و باقی مانده نمک و فلفل را روی آن بپاشید. سپس روی مواد سس بریزید و با دانه انار و نعناع تزیین کنید.
توفوی گریل شده به همراه سس بادام زمینی تند
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان کلی: ۲۰ دقیقه
برای: ۶ نفر
اطلاعات تغذیه ای
- ۲۹۸ کالری
- ۲۲ گرم چربی
- ۰ گرم فیبر
- ۱۴ گرم پروتئین
- ۱۲ گرم کربوهیدرات
- ۴۲۱ میلی گرم سدیم
- ۲ میلی گرم آهن
- ۱۰۶ میلی گرم کلسیم
مواد لازم:
- ۵۶ گرم توفو
- روغن دانه انگور
- دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم پیمانه گشنیز
- سه قاشق غذاخوری بادام زمینی
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
- دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
- یک حبه سیر
- فلفل تند
- دو قاشق چایخوری زنجبیل تازه
- یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه
طرز تهیه:
گشنیز، بادام زمینی، روغن زیتون، روغن کنجد، سرکه، فلفل، زنجبیل، آب لیمو، سیر و باقی مانده شکر قهوه ای و یک دوم قاشق چایخوری نمک را در غذاساز بریزید و خوب ترکیب کنید.
توفو را گریل کنید و روی آن سس بادام زمینی بریزید و سرو کنید.