حتی با وجود در دسترس بودن آرد بدون گلوتن نیز تهیه کردن یک کیک خوشمزه بدون گلوتن کار آسانی نیست و نمیتوان به راحتی دستور پختی را پیدا کرد که تمام موادش بدون گلوتن باشد اما این کیک عاری از گلوتن است و طعم بی نظیری دارد.
- زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
- زمان پخت: ۲ ساعت و ۱۰ دقیقه
ارزش تغذیهای:
- ۶۹۵ کیلوکالری
- ۳۴ گرم چربی
- ۹۳ گرم کربوهیدرات
- ۸۳ گرم شکر
- ۳ گرم فیبر
- ۹ گرم پروتئین
- ۳۶ گرم نمک
مواد لازم:
- ۴ عدد کلمانتین کوچک
- ۲۰۰ گرم کره
- ۱۴۰ گرم کشمش
- ۱۴۰ گرم توت
- ۱۰۰ گرم گیلاس
- ۲۰۰ گرم شکر قهوهای
- ۳ عدد تخم مرغ زده شده
- یک دوم قاشق چایخوری دارچین
- یک قاشق چایخوری ادویه مخلوط
- ۱۴۰ گرم پولنتا
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- پودر شکر
- ۱۰۰ گرم بادام زمینی
برای روی کیک :
- ۴ عدد کلمانتین
- ۱۴۰ گرم شکر
طرز تهیه:
- برای پختن کیک، کلمانتین را در یک ظرف کوچک قرار دهید و با آب بپوشانید. سپس اجازه دهید آب داخل آن بجوشد. حرارت را کم کنید و به مدت یک ساعت بپزید . سپس آبکش نمایید و بگذارید سرد شود.
- فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. یک ظرف ۲۰ سانتی را با کره چرب نمایید .کلمانتین پخته شده را ببرید و در غذاساز بریزید تا خوب ترکیب شود.
- کشمش، توت، گیلاس را در یک کاسه ترکیب نمایید. کلمانتین را به ترکیب اضافه کنید. سپس شکر و کره را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ زده شده را به آن بیفزایید.در یک کاسه دیگر ادویه، بادام زمینی،پولتنا و بکینگ پودر را ترکیب کنید. حالا این ترکیب را به ترکیب کره و شکر اضافه کنید . سپس میوهها و کلمانتین را نیز به ظرف اضافه نمایید.
- مواد را در ظرف بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بپزید.
- برای درست کردن روی کیک، کلمانتین را به ضخامت ۵ میلی متر برش دهید. شکر را در یک ماهیتابه بریزید و سپس ۱۴۰ میلی لیتر آب به آن اضافه کنید و با حرارت کم هم بزنید تا شکر حل شود. تکههای کلمانتین را در ماهیتابه قرار دهیدو هم بزنید. این ترکیب را به مدت یک ساعت بپزید و سپس از روی شعله بردارید تا خنک شود.
- برای سرو می توانید روی کیک پودر قند یا کلمانتین بریزید.