مطالب آموزشی

دستور پخت سویا و نودل با سس میسو

این غذای گیاهی دارای کربوهیدرات‌های گیاهی است که برای نگه داشتن طولانی مدت انرژی بدن بسیار مفیدند. به خاطر وجود سویا، این غذا سرشار از پروتئین است.

  • برای ۴ نفر
  • زمان آماده سازی تا اتمام کار: ۱۵ دقیقه

مواد لازم:

  • ۲۲۶ گرم نودل یا رشته فرنگی
  • یک دوم از کلم بنفش کوچک
  • دو عدد هویج بزرگ
  • یک عدد فلفل زرد
  • هشت عدد تربچه بزرگ
  • چهار عدد پیازچه
  • دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • یک قاشق غذاخوری سس سویا
  • یک قاشق غذاخوری رب میسو
  • دو قاشق غذاخوری و یک قاشق چایخوری روغن کنجد
  • یک حبه سیر تازه خرد شده
  • یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه
  • یک پیمانه سویا
  • یک چهارم پیمانه برگ گشنیز

طرز تهیه:

  1. نودل‌ها یا رشته فرنگی‌های خود را بر اساس دستور پخت موجود بر روی آن بپزید. سپس آبکشی نمایید و با آب سرد بشویید. کنار بگذارید.
  2. کلم را به صورت ریز برش دهید، هویج را ببرید و به صورت روبان‌های نازک دراز در بیاورید. فلفل را نیز برش دهید.

آماده کردن سس:

  1. در یک ظرف کوچک، سرکه، سس سویا، میسو و یک قاشق چایخوری روغن کنجد، سیر و زنجبیل را مخلوط نمایید.
  2. در یک ظرف بزرگ، باقی مانده روغن را گرم کنید. کلم را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزد. سپس هویج و فلفل را به آن بیفزایید. در نهایت سویای آماده شده با نمک و پیازچه را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بپزید. در نهایت حرارت را خاموش کنید و ترکیب میسو و سس سویا را روی سبزیجات بریزید و با نودل ترکیب کنید. این ماده غذایی را با گشنیز سرو نمایید.

توجه:

  • به جای نودل از اسپاگتی و یا موارد دیگر می‌توانید استفاده کنید.
  • به جای کلم از بروکلی هم می‌توان استفاده کرد. شما می‌توانید نخود فرنگی، و قارچ را به ترکیب اضافه کنید.
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *