این غذای گیاهی دارای کربوهیدراتهای گیاهی است که برای نگه داشتن طولانی مدت انرژی بدن بسیار مفیدند. به خاطر وجود سویا، این غذا سرشار از پروتئین است.
- برای ۴ نفر
- زمان آماده سازی تا اتمام کار: ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
- ۲۲۶ گرم نودل یا رشته فرنگی
- یک دوم از کلم بنفش کوچک
- دو عدد هویج بزرگ
- یک عدد فلفل زرد
- هشت عدد تربچه بزرگ
- چهار عدد پیازچه
- دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
- یک قاشق غذاخوری سس سویا
- یک قاشق غذاخوری رب میسو
- دو قاشق غذاخوری و یک قاشق چایخوری روغن کنجد
- یک حبه سیر تازه خرد شده
- یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه
- یک پیمانه سویا
- یک چهارم پیمانه برگ گشنیز
طرز تهیه:
- نودلها یا رشته فرنگیهای خود را بر اساس دستور پخت موجود بر روی آن بپزید. سپس آبکشی نمایید و با آب سرد بشویید. کنار بگذارید.
- کلم را به صورت ریز برش دهید، هویج را ببرید و به صورت روبانهای نازک دراز در بیاورید. فلفل را نیز برش دهید.
آماده کردن سس:
- در یک ظرف کوچک، سرکه، سس سویا، میسو و یک قاشق چایخوری روغن کنجد، سیر و زنجبیل را مخلوط نمایید.
- در یک ظرف بزرگ، باقی مانده روغن را گرم کنید. کلم را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزد. سپس هویج و فلفل را به آن بیفزایید. در نهایت سویای آماده شده با نمک و پیازچه را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بپزید. در نهایت حرارت را خاموش کنید و ترکیب میسو و سس سویا را روی سبزیجات بریزید و با نودل ترکیب کنید. این ماده غذایی را با گشنیز سرو نمایید.
توجه:
- به جای نودل از اسپاگتی و یا موارد دیگر میتوانید استفاده کنید.
- به جای کلم از بروکلی هم میتوان استفاده کرد. شما میتوانید نخود فرنگی، و قارچ را به ترکیب اضافه کنید.