- زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
- زمان پخت: ۳۰ دقیقه
- زمان کلی:۵۵ دقیقه
- برای ۶ نفر
اطلاعات تغذیهای:
۱۸۸ کالری، ۱۰ گرم چربی، ۱ گرم چربی اشباع، ۵ گرم فیبر، ۳ گرم پروتئین، ۲۲ گرم کربوهیدرات، ۵۱۹ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن ، ۳۷ میلی گرم کلسیم
مواد لازم برای تهیه این سوپ:
- یک چهارم پیمانه روغن زیتون فوق بکر
- نصف پیاز کوچک
- دو عدد هویج متوسط خرد شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- یک عدد کرفس خرد شده
- ۸ عدد فلفل دلمهای زرد، قرمز و نارنجی
- یک عدد سیب زمینی شیرین بزرگ خرد شده
- چهار پیمانه آب سبزیجات
- سه قاشق چایخوری مرزنجوش ریز خرد شده
- آووکادو و گشنیز برای چاشنی
طرز تهیه:
- ابتدا روغن را در یک ظرف بزرگ حرارت دهید. پیاز، هویج، کرفس و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. به مدت ۴ دقیقه ترکیب را حرارت دهید تا سبزیجات نرم شوند. فلفل دلمهای را به ظرف اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه با حرارت متوسط بپزید. سپس سیب زمینی شیرین و آب سبزیجات را اضافه نمایید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید و مرزنجوش را اضافه نمایید . در نهایت اجازه دهید سیب زمینی خوب بپزد.
- اجازه دهید سوپ کمی خنک شود سپس آن را به غذاساز انتقال دهید و به شکل پوره در بیاورید. در صورت لزوم به آن نمک و فلفل بیفزایید. سوپ را داخل ظرف مناسب بکشید و با آووکادو و گشنیز تزیین کنید. نوش جان