دانشمندان ارزشهای غذایی را مطالعه کرده اند و تأثیرات آبگوشت یا سوپ استخوان بر سلامتی در شماره فوریه مجله بینالمللی Food Control منتشر شده است.
محققان در چین دریافتند که مواد مغذی و ترکیبات طعمدهنده آب استخوان ظرف ۱۰ ساعت پس از پخت به حداکثر خود میرسند البته دمای پخت هم مهم است.
بر اساس یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ که در مجله تایلندی علوم دارویی منتشر شد، متخصصان صنایع غذایی در تایلند دریافتند که جوشاندن آرام استخوان مرغ در دمای ۱۹۴ تا ۲۰۳ درجه فارنهایت به مدت سه ساعت، مقدار بیشتری از اسیدهای آمینه (بلوکهای سازنده پروتئین) در عصاره حاصل و طعم بیشتری نسبت به نمونههای جوشانده فراهم میکند.
آبگوشت استخوان حاوی مواد مغذی کلیدی برای کمک به ترمیم استخوانها است.
همچنین مایعات بیشتری برای تأمین پروتئین و کالری به علاوه ویتامینها و مواد معدنی مانند ویتامین C و روی برای ترمیم استخوان مورد نیاز است.
این غذا برای بیمار مزمن کلیوی نیز مناسب و البته بدون نمک توصیه شده است.
ارزش غذایی جزء موضوعاتی است که زمینه مطالعاتی گستردهای را پیش روی محققان میگذارد.